12:00

Timrå IBC

Referat: Ankarsvik BK 05 - Timrå IBC

Match mot Ankarsvik P05 vi hade revange att erfodra efter förra mötet , men dom hade lånat in 8 st p04 spelare som ville vara med och spela bort oss från serisegern i Div 5.
De såg mörkt ut i den första perioden där dom spelar ut oss totalt , tror dom gör 4 mål inom loppet av 6 -7 minuter spel men vi lyckas att sätta dit en innan perioden.

Andra kommer vi ut mer taggade och vinner duelerna som dom van iförsta perioden och vi gör 2 raka mål och då känner vi att vi är med , men man ska aldrig räkna ut Ankarsvik kommer in och gör 5-3 mål när vi är på gång . Då trorde jag att vi skulle vika ner oss men vi tar återigen tag i matchen och kliver upp i en 5-8 ledning innan perioden är slut.

Tredje perioden maler vi på och jag tycker vi maler ner dom ännu mer i denna period , vi spelar ett fantastigt försvarspel dom kommer inte runt våra backar som gör ett otroligt bra jobb i dag. Vi kliver ifrån till 12-5 och jag tror att förlusten från förra helgen dom fick av oss var vändningen. Tycker jag visar att vi är ett bra lag och går framåt varje match.

Hela laget gör en otroligt bra match sliter för varandra.